25.1.2023 Suuri sote-seminaari

Hoiva&Terveys yhdessä Suomen Yrittäjien ja sen sote-toimialajärjestöjen kanssa toivottaa sinut tervetulleeksi Suureen sote-seminaariin!

Osallistu mukaan tästä! 

SUURI SOTE-SEMINAARI
Yhteistyöllä soten tavoitteista totta
25.1.2023 KLO 12.00-16.00 | KANSALLISMUSEON AUDITORIO, HELSINKI

Sote-uudistuksen tavoitteet asetettu saavutettaviksi. Tähän tarvitaan strategista ja joustavaa yhteistyötä yli sektorirajojen. Tässä seminaarissa kohtaavat yksityinen ja julkinen sote-sektori sekä valtiovalta. Pohdimme kuinka hyvinvointialueet kantavat järjestämisvastuun ja miten tuotantovastuuta voidaan kantaa yhdessä. Se takaa paremmat palvelut. Apulaisajattelun aika on ohi.

Tapahtumassa käsitellään muun muassa sitä, miten sotessa on mahdollista saada rahat ja henkilöstö riittämään. Kiinnostavien keskustelujen lisäksi ohjelmassa on vaalitunnelmainen puolueiden sote-paneeli.

Kuulemme seuraavia kansanedustajia: Merja Kyllönen (Vas.), Sofia Virta (Vihr.), Harry Harkimo (Liik.), Sari Essayah (KD), Sandra Bergqvist (RKP), Markus Lohi (Kesk.), Mia Laiho (Kok.), Arja Juvonen (PS) ja Aku Lindén (SDP).

Valtiovallan puheenvuoron pitää perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti hyvinvointialueiden johdolle ja päättäjille sekä kansanedustajille ja -ehdokkaille. Tapahtuma on maksuton.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan nyt!

Edellinen artikkeliMedixine avasi Yhdysvaltain markkinat aiottua nopeammin sopimuksella Lincaren kanssa – Lasse Rousi: ”Etäpalveluiden kysyntä kasvaa nyt voimakkaasti”
Seuraava artikkeliLehtileikkeet: Koronaboostereita haetaan Virosta ja Ruotsista