Asumis- ja kuntoutuspalveluyhtiö LehtoCare Oy avasi toimipisteen Euraan – perustajajäsen Jasper Pääkkönen mukana avajaisissa

  Euran keskustaan avataan uusi, lähinnä neuropsykiatrisille asiakkaille suunnattu asumispalveluja tarjoava kuntoutuskoti.

  Mielenterveys- ja muille kuntoutujille suunnattu kuntoutuskeskus on LehtoCaren ensimmäinen toimipiste. Asumispalveluja tarjoavassa kuntoutuskodissa on yhteensä 42 asuinpaikkaa, joista 32 ovat palveluasumiseen tarkoitettuja asuntohuoneistoja ja loput toimivat erillisenä, tuetun asumisen käyttöön tarkoitettuna rivitalona.

  LehtoCare Oy on Eurassa vuonna 2017 perustettu asumis- ja kuntoutuspalveluja tarjoava yritys, jonka taustalla ovat yrittäjät Merja ja Jukka Lehto. Lehdot ovat toimineet alalla aikaisemmin vuosina 2000-2013 operoimalla Lappikoti Neliapila Oy:tä, joka myöhemmin myytiin Attendolle.

  LehtoCaren perustajajäseniin kuuluu myös sijoittajana ja näyttelijänä tunnettu Jasper Pääkkönen, joka osallistuu Eurassa tiistaina pidettäviin avajaisiin. Perustajajäseniin lukeutuu myös Baronan perustajana tunnetun Mikko Leppäsen sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy.

  Avajaistilaisuus pidetään Eurassa 25.9.

  Kuva: iStockphoto