Diakonissalaitos onnistui lyhyessä ajassa luomaan palvelun, joka edistää hävikkiruoan hyödyntämistä, auttaa vaikeasti työllistyviä työelämään ja vie ruoka-avun tarvitsijoille

Syksyllä avatun Prikka kiertoon -hävikkiruuan logistiikkakeskuksen toiminta on käynnistynyt vauhdikkaasti Oulussa. Hävikkiruokaa haetaan jo lähes 50 kaupasta, vapaaehtoisia on 40 ja ruoka-apua jakaa vakituisesti 25 toimijaa. Ruokaa jaetaan tällä hetkellä noin 20 000 kiloa kuukaudessa. Keskitetty malli takaa elintarviketurvallisuuden ja […]

Vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustu Hoiva&Terveys Yhtiöt -palveluun
maksutta, ilman velvoitteita

Edellinen artikkeliLapissa toimivia hyvinvointi- ja IT-alojen yrityksiä yhytetään digitaalisten palvelujen tuotekehitysyhteistyöhön
Seuraava artikkeliNenäsumutetta koronaan kehittävä Therapeutica Borealis sai USA:ssa hyväksynnän hammastahna-suuvesi—yhdistelmän Covid-19 ennaltaehkäisyyn