Digitaalista hoitoa – miksi?

Digitaalinen hoiva avaa ovet paremman palvelun maailmaan, jossa niin potilas kuin hoivan ammattilaiset kohtaavat nopeammin ja potilaskeskeisemmin. Potilaan turvallisuuden tunnetta lisää tietoisuus, että hoiva on napin painalluksen päässä. Samalla terveydenhuollon ammattilaisten ja palvelutuottajien työ yksinkertaistuu, täsmentyy ja tehostuu digihoivan eri työkalujen myötä. Esimerkiksi dynaamisten ajanvarausjärjestelmien, videovastaanottojen ja seurantajärjestelmien avulla hoiva kohdistuu potilaan parhaaksi.

Digihoivan menestyksen lähtökohtana ovat yksinkertaisuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus. Älyratkaisut vapauttavat hoivan resursseja potilaslähtöiseen työhön, täsmätoimenpiteisiin ja pitkäkantoiseen huolenpitoon. Digihoivan avulla potilas voi myös itse tuottaa hoivaa täsmentävää ja dynaamisesti päivittyvää tietoa. Potilaan tarpeissa ja toiveissa hoivaprosessi joustaa digitaalisten hoivatyökalujen avulla.

Visiba Care tuottaa terveydenhuollon organisaatioille korkealaatuisen hoivan mahdollistavaa teknistä kokonaisratkaisua. Digitaalinen terveydenhuolto on myös pysyvä parannus asukkaille niin kaupungeissa kuin muualla. Samalla me luomme houkuttelevia työpaikkoja tulevaisuuden terveydenhuollon ammattilaisille.

Visiba on kokonaisratkaisu, joka sisältää muun muassa videoyhteydet ja -vastaanotot, varausjärjestelmän, drop-in-varaukset, virtuaalisen odotushuoneen, tekstiviestit, kommunikoinnin ja tiedonkeruun erilaisten kyselyiden avulla. Visiba Care hoitaa yhteyksiä ja helpottaa sekä potilaiden että hoiva-ammattilaisten elämää.

Visiban visio tulevaisuuden terveydenhuollossa perustuu yksinkertaisuuteen, helppoon saatavuuteen ja parhaan hoivan tarjoamiseen potilaalle, sekä kestäviin valintoihin. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme rakentaneet digitaalisen terveydenhuollon kokonaisratkaisun tarjottavaksi terveydenhuollon haasteisiin jo tänään.

Näin alustamme toimii: www.visibacare.com/fi/nain-se-toimii

Tutustu meihin visibalaisiin, Visibaan ja tarjoamiimme digitaalisen etähoivan ratkaisuihin www.visibacare.com/fi – Ota yhteyttä, rakennamme kokonaisvaltaista huomisen etähoivaa sinua varten, sinua lähellä – Suomessa.

Kirjoittaja on Visiba Caren Advisor Minna Storm, [email protected], 040 5070 445.

Lisätietoja etähoiva- ja videovastaanottoratkaisuista Doctagonin ja Visiba Caren verkkosivuilta.

 

Edellinen artikkeliEtäterveydenhuollon mahdollisuudet ja haasteet
Seuraava artikkeliValinnanvapauden sarkajako