Siun sote järjestää etätilaisuutena hankintaillan 2.3.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue kutsuu tavarantoimittajat, palveluntuottajat ja median osallistumaan torstaina 2.3.2022 klo 16–17.30 etätilaisuutena järjestettävään Siun soten hankintailtaan, jossa kerrotaan merkittävimmistä tänä vuonna kilpailutukseen tulevista hankintakokonaisuuksista ja muista hankintoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Siun soten vuonna 2023 kilpailutukseen tulevien hankintojen yhteenlaskettu kokonaisarvo on noin 40 miljoonaa euroa vuodessa. Suurin osa hankinnosta on erilaisia palveluhankintoja, mutta kokonaisuudessa on myös erilaisia tavara-, laite-, ICT-hankintoja sekä rakennuttamisen hankintoja.

Tervetulosanat tilaisuudessa lausuu hyvinvointialuejohtaja Kirsi Leivonen. Yritysasiantuntija Pinja Konttinen Business Joensuu Oy: stä kertoo yrittäjien hankintaneuvontapalveluista, strategiajohtaja Ilkka Pirskanen palvelustrategian valmistelusta ja valvontapäällikkö Tuomas Kumpula tietoiskun hyvinvointialueen tuomista muutoksista omavalvontaan. Lisäksi hankinta- ja logistiikkajohtaja Kaisa Kolu ja projektijohtaja Jari Kuokkanen esittelevät Siun soten vuoden 20023 merkittävimpiä hankintoja. Paikalla kysymyksiin ovat vastaamassa myös toimialuejohtajat ja muita viranhaltijoita.

Hankintailta järjestetään etätilaisuutena ja se on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuteen voi liittyä etänä tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tapahtuman tarkemman aikataulun löydät tapahtumakalenterista.

kuva: Shutterstock

Edellinen artikkeliPohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue myy laboratorio- ja kuvantamispalveluja yksityisille
Seuraava artikkeliPohjois-Karjalan hyvinvointialue purkaa jonoja ostopalveluilla Silmäasemalta