Tästä me lähdemme

Tervetuloa uudelle Hoiva&Terveyden sivustolle. Olemme rakentamassa uudenlaista päättäjämediaa, joka aiheidensa puolesta rajautuu sosiaali- terveysaloille, ja jonka sisältö on suunnattu nimenomaan noiden alojen päättäjille ja asiantuntijoille. Kun kohdennamme sisältömme uskomme voivamme paremmin palvella yleisöämme.

Tuotamme helmikuun alusta saakka kolme uutiskirjettä viikossa  ja kymmenen tiukan asiallista aikakauslehteä vuodessa. Yritämme uutiskirjeissä antaa kuvan siitä, mitä näillä toimialoilla Suomessa tapahtuu. Aikakauslehdessä menemme tapahtumiin syvemmälle. Tämän me teemme journalistisella otteella.

Yksityisillä ja kolmannen sektorin palvelun tuottajilla on suomalaisessa järjestelmässä vankka asema, mikä on mielestämme hieno asia. Koko järjestelmän kehittämisen kannalta on aivan oleellista kokeilla uusia tuottamisen tapoja samalla vanhoja haastaen. Tästä hyötyy viime kädessä jokainen suomalainen.

Yritysten ja yhteisöjen päättäjät ja asiantuntijat joutuvat samalla kovempiin haasteisiin, joita hyvät päättäjät kaipaavatkin. Niiden kohtaamisessa haluamme olla avuksi.

Media ei voi toimia omana saarekkeenaan. Toivomme voivamme rakentaa lukijoidemme kanssa mahdollisimman hyvän ja elävän suhteen. Toivomme palautetta ja juttuvinkkejä, joihin lupaamme aina suhtautua vakavasti.

Mahdollisuus toimituksen ja lukijoiden kanssakäymiseen aukeaa myös teematapahtumissa, joita aiomme jo kevään aikana järjestää ajankohtaisista ja mieluusti tulevaisuuteen katsovista aiheista.

Konseptin kehittelyssä meillä on ollut esikuvanamme Ruotsissa jo pitkään toiminut Svenska Nyhetsbrev. Se on onnistunut rakentamaan itselleen vahvan aseman luomalla lukijoilleen lisäarvoa. Siihen pyrimme mekin.

Tapani Mäkinen

Edellinen artikkeliLehtileikkeet: Salolainen laboratoriotestausyritys Eurofinsille
Seuraava artikkeliSote –ala vaatii myös ulkomaista työvoimaa