Tekijät

Ota yhteyttä [email protected]

Merja Aura

Päätoimittaja, YTM, FM Merja Aura on aikaisemmin toiminut toimituspäällikkönä sekä viestintäkonsulttina ja hoitanut useiden terveys- ja hoiva-alan yritysten viestintää.

Minna Pauliina Kataja

Toimittaja Minna Pauliina Kataja (VTL) on työskennellyt pitkään uutistoimittajana sanomalehdissä. Hänellä on myös työkokemusta terveysalan organisaatioiden, yritysten ja terveysteknologian viestinnästä sekä erilaisten viestintäkonseptien suunnittelusta.

Kirsi Kankaanoja

Asiakaspalvelua hoitaa Kirsi Kankaanoja, jolla on paljon kokemusta vastaavista tehtävistä. Bonnierin palveluksessa hän on työskennellyt vuodesta 2007.

Johanna Storck

Johanna Storck on työskennellyt laaja-alaisesti myynnin, digitaalisen markkinoinnin ja tapahtumatuotannon parissa. Hänet tunnetaan myös juontotöistä. Keväällä 2022 hän siirtyi Bonnierille ja toimii markkinointi- ja tapahtumapäällikkönä.

Kristiina Stranden

Kristiina Stranden vastaa Hoiva&Terveys -asiakkuuksista. Hän on yrittäjähenkinen ja aikaansaava ihmisosaaja. Kristiina on koulutukseltaan Sosionomi (AMK) ja Tradenomi (YAMK) uudistuvan johtamisen linjalta. Kristiina on toiminut aiemmin sote-alalla yli 15 v. vaativissa esimies- ja kehitystehtävissä. Hänen vahvuuksiaan on sote-kentän hyvä tuntemus yhdistettynä liike-elämän osaamiseen. Kristiinan puoleen voi kääntyä kaikissa mahdollisissa myyntiin ja yhteistyöhön liittyvissä asioissa.