Terveys 2017 – Joko nyt vihanneksia, vihreää ja valinnanvapaus

Ainakin tänään, ainakin tällä viikolla, ainakin tämän tammikuun ajan kiinnitän huomion arkiliikuntaan, lasken askeleet, valitsen hissin ja julkisen liikenteen. Lasten kanssa talviflunssasta jälkeen jäänyt yskäparka paranee luonnonmukaisin yrtein, ja kasviskeitoissa ekojuuresten kilohinta lämmittää mieltä kuin keitto kehoa. Mieli on avoin uudelle, stressittömälle, kustannuksia säästävälle, kestävälle. On hyvien, terveellisten ja vapaiden valintojen aika.

Myös 100-vuotias Suomi on samalla mielellä, samojen valintojen ajassa. Olemme vuodenvaihteesta lukien aiempaa lähempänä potilaslähtöistä digihoivaa sekä ikäihmisten itsenäistä kotona asumista. Puntarissa päättäjällä, sijoittajalla ja yrittäjällä on myös yhteiskunnallisen vaikuttavuuden todelliset teot sekä tulokset. Tässä hoivatoimijat ja hoivapalvelujen tuottajat ovat vahvoilla. Yhden terveyden taktiikka on täällä: jo yksi terve elämä, yksi potilaslähtöinen tervehtyminen, yksi onnellinen kotiarki ja yksi hoivaa helpottava digiratkaisu ovat uuden vuosisadan hoivamittareita.

Visiba on yhden kokonaisratkaisun terveystaktiikkaa, antaa enemmän aikaa potilaskeskeiselle hoidolle ja mukautuu käyttäjän mukaan turvallisesti ja helposti. Visiba Care on kehitetty yhteistyössä kokeneiden lääkäreiden, hoitajien ja hallintohenkilöstön edustajien kanssa. Tavoitteenamme alusta lukien on ollut luoda e-terveysalusta, joka helpottaa ja parantaa hoitoa antavien tahojen työskentelytilannetta ja mahdollistaa parhaan mahdollisen hoidon. Tuloksena on työalusta, joka vähentää hallinnoinnin tarvetta sen sijaan, että se lisäisi sitä. Toimintamme on vahvasti pohjoismaista ja kasvaa kotimaisten ja pohjoismaisten kumppaneidemme kanssa. Olemme aktiivisesti mukana myös Digital Hospitals in Finland –kasvussa. Uskomme, että terveydenhoito potilaskeskeisesti, kotilähtöisesti, perinteisen ja uuden digihoivan yhdistelmin säästää, yksinkertaistaa ja vahvistaa.

Visiba Caren avulla kohtaat potilaasi digitaalisessa ympäristössä, joka on niin potilaalle kuin hoiva-ammattilaiselle tuttu. Olemme panostaneet erityisesti siihen, että kynnys käyttää e-terveyden digitaalisia palveluja olisi mahdollisimman matala. Visibassa tunne siitä, että videotapaaminen olisi jotakin uutta, muuttuu kokemukseksi siitä, että kaikki onkin sujuvaa ja helposti saavutettavissa. Rakennamme turvallisuutta digitaalisissa palveluissa yhden terveyden taktiikkaa noudattaen: mahdollistamme hoitokontaktien määrän kasvun potilaan parhaaksi. Potilastietojen kokoaminen on helpompaa ja turvallisempaa kuin aiemmin. Hoitopalvelujen tarjoaja ja potilas voivat kohdata toisensa videonpuheluiden tai tekstiviestein ja tarvittaessa jakaa tietoa dynaamisten lomakkeiden kautta tietoturvatussa ympäristössä.

Terveydenhoito alkaa tänäkin vuonna tammikuussa, vapain valinnoin kotona, keittiöissä, kanslioissa ja kuntopoluilla sekä perinteisesti myös terveyskeskuksissa tai sairaaloissa. Nyt terveydenhoitoa saa myös nappia painamalla kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Tervetuloa tammikuu sekä terveyden vapaus ja valinnat.

Lähde mukaan matkalle tulevaisuuden hoitopalveluihin, tutustu meihin visibalaisiin, Visibaan ja tarjoamiimme digitaalisen etähoivan ratkaisuihin www.visibacare.com/fi.

Kirjoittaja on Visiba Caren Advisor Minna Storm, [email protected], 040 5070 445.

Lisätietoja etähoiva- ja videovastaanottoratkaisuista Visiba Caren verkkosivuilta.

Edellinen artikkeliHoivaajien ahkerat apulaiset Paro, Zora ja Nao
Seuraava artikkeliMissä vertailemme ja millä rahoituksella?