VTT johtaa kansainvälisille markkinoille suuntautuvan innovaatioekosysteemin rakentamista yksilöllisille ruoka- ja syömisratkaisuille useiden yritysten ja Turun yliopiston kanssa

VTT ja Turun yliopisto luovat yhdessä suomalaisten yritysten kanssa yksilöllisiä ja kohdennettuja ruokaan ja syömiseen liittyviä terveyttä ja ennakoivaa hyvinvointia edistäviä ratkaisuja kansainvälisille markkinoille Business Finlandin juuri myöntämällä rahoitustuella Me, My Health & My Food (MeHeFo) -projektissa. Tavoitteena on selvittää, […]

Vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustu Hoiva&Terveys Yhtiöt -palveluun
maksutta, ilman velvoitteita

Edellinen artikkeliYliopiston Apteekin antibioottipumppupalvelulla säästettiin vuodessa 30 000 hoitajakäyntiä
Seuraava artikkeliOptomed julkaisee kliinisen tutkimuksen tuloksia tekoälyä hyödyntävästä silmänpohjakamerasta