Hoiva&Terveydestä

Hoiva&Terveys on palvelu, johon kuuluu kaksi digitaalista uutiskirjettä, Hoiva&Terveys-blogeista kertova uutiskirje ja palveleva nettisivusto, joka tuottaa sosiaali- ja terveysalan ajankohtais- ja talousuutisia sekä analyysejä hoiva- ja terveysalan päättäjille ja asiantuntijoille.

Hoiva&Terveys Sote seuraa sote-uudistusta ja alan tapahtumia, poliittista päätöksentekoa, viranomaisten toimintaa ja kilpailutuksia. Hoiva&Terveys Yhtiöt seuraa toimialan yhtiöitä, organisaatioita ja liiketoimintaa. Palvelut on tarkoitettu kaikille niille, jotka tekevät tai valmistelevat toimialalla tärkeitä päätöksiä: päättäjät ja asiantuntijat yrityksissä, julkisella sektorilla, järjestöissä sekä poliittisen päätöksenteon alalla. Palvelumme tarjoaa lisäarvoa ja hyvän kontaktikanavan kaikille järjestöille, viranomaisille ja alihankkijoille, joiden toiminta koskettaa hoiva- ja terveysalaa.

Avullamme pysyt informoituna. Voit seurata uutisia sähköpostissa, älypuhelimellasi, tabletillasi tai sivustoltamme hoivajaterveys.fi. Tilaajana löydät sieltä myös aiemmin julkaisemamme jutut.

Tervetuloa Hoiva&Terveyden tilaajaksi. Iloitsemme myös saamistamme uutisvihjeistä!

Hoiva&Terveys Sote ilmestyy digitaalisena uutiskirjeenä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Torstaisin ilmestyy koonti alan asiantuntijoiden kirjoittamista Hoiva&Terveys-blogeista. Internetsivuiltamme löydät aina ajantasaisen tiedon sekä uutisarkistosta menneet tapahtumat.

Hoiva&Terveys Yhtiöt ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin. Torstaisin ilmestyy koonti alan asiantuntijoiden kirjoittamista Hoiva&Terveys-blogeista.

Hoiva&Terveyttä julkaisee Bonnier Business Forum Oy, joka kuuluu Bonnier Business Press Internationaliin.

Hoiva&Terveyden avulla saat etumatkaa. Autamme sinua päätöksissäsi julkaisemalla nopeasti tärkeimmät uutiset, jotka käsittelevät esimerkiksi:

  • uusia liiketoimintamahdollisuuksia
  • poliittisia päätöksiä, jotka vaikuttavat hoiva- ja terveysalan yrityksiin
  • muutoksia julkisella sektorilla
  • toimialan tuoreimpia tapahtumia
  • toimialaa koskevia tilastoja
  • uusia lakeja ja säädöksiä
  • henkilöitä ja nimityksiä
  • uusia hoiva- ja terveysalan yrityksiä